Image of Tuva Novotny

Tuva Novotny

​Tuva Moa Matilda Karolina Novotny Hedström (f. 21. december 1979) er en svensk skuespillerinde af tjekkisk oprindelse. Hun debuterede i den svenske sæbeopera Skilda Världer. I 1997 debuterede hun på film i filmen Tic Tac. I 2003 medvirkede hun i den danske film Midsommer og har siden medvirket i flere danske film. I 2004 blev hun udnævnt til H.C. Andersen-ambassadør.  


Lire biographie sur tmdb | Lire biographie sur Wikipedia
Né:
Dec 21, 1979
Crédits Movie / TV :
85
Apparu en premier:
Dans le movie Anja
Dernier projet:
Film Annihilation 2018-02-23
Connu pour
Poster of The Spiral
Poster of ID:A
Poster of Possession
Poster of Stoned
Filmographie
Film Intrigo: Death of an Author Eva 2019
Film Anja Anja 2018
Series Skilda världar Nora Strandberg 2018
Series Вольные стрелки Hedvig Sparre 2018-01-04
Film Annihilation 2018-01-23
Film Annihilation None 2018-02-23
Film Выбор короля H.K.H. Kronprinsesse Märtha 2017-08-01
Film Borg vs McEnroe Mariana Simionescu 2017-09-08
Film The King's Choice Crown Princess Märtha of Norway 2016-09-29
Film Framing Mom Unn Tove 2016-09-09
Series Нобель: Мир любой ценой Johanne Riiser 2016-09-25
Series Nobel Johanne Riiser 2016-09-25
Film A War Maria Pedersen 2015-09-10
Film Afvej Marie 2015-04-12
Film Война Maria Pedersen 2015-09-10
Film Capitaine Dent de Sabre - Le trésor de Lama Rama Frida 2014-09-26
Film À la poursuite du roi Plumes La mère de Johan 2014-02-10
Film Kaptein Sabeltann - Filmen om filmen Herself 2014-09-21
Film Captain Sabertooth and the Treasure of Lama Rama Frida 2014-09-26
Series Crimes of Passion Puck 2013-03-08
Film Mördaren ljuger inte ensam Puck Ekstedt 2013-03-08
Film Inte flera mord Puck Ekstedt 2013-09-03
Film Farliga drömmar Puck Ekstedt 2013-11-06
Film Tragedi på en lantkyrkogård Puck Ekstedt 2013-11-20
Film Rosor, kyssar och döden Puck Ekstedt 2013-10-09
Film Maria Lang 02 - Kung Liljekonvalje Av Dungen Puck 2013-08-05
Series The Spiral Sigrid Thelin 2012-11-02
Film Mammas pojkar Evil Bitch 2012-12-24
Film Fuck Up Robin 2012-03-16
Film ID:A Aliena / Ida 2011-11-24
Film Bröderna Karlsson Clara 2010-06-30
Film För kärleken Karin 2010-07-09
Film Med lukkede øjne Rene 2010-01-01
Series Даг Eva Holstad 2010-09-30
Film Sandheden om mænd Marie 2010-10-07
Film Bröderna Karlsson Clara 2010-07-30
Film Правда о мужчинах Marie 2010-10-07
Series Dag Eva Holstad 2010-09-30
Film Mange, prie, aime Sofi 2010-08-12
Film Possession Casey 2009-07-16
Series 183 Days Emma 2009-02-16
Film Original Marie 2009-05-22
Film Possession Casey 2009-07-16
Film No Time for Love Malou 2009-10-30
Film Simon & Malou Malou 2009-10-30
Film Bröllopsfotografen Astrid 2009-10-16
Film Свадебный фотограф Astrid 2009-10-16
Film Original Marie 2009-08-01
Film La Candidate Camilla 2008-08-29
Film Den sorte Madonna Maria 2007-03-09
Film Чёрная Мадонна Maria 2007-03-09
Film All It Takes Is a Miracle Love 2006-02-01
Film Små mirakel och stora Love 2006-01-31
Film Naming Number Two Danish Maria 2006-02-16
Film No. 2 Danish Maria 2006-02-16
Film The Guild Hedvig Sparre 2006-11-22
Film Unge Andersen Henriette Wulff 2005-03-11
Film Fyra veckor i juni Sandra 2005-08-19
Film Stoned Anna Wohlin 2005-11-18
Film Stoned Anna Wohlin 2005-11-18
Film Bang bang orangutang Linda 2005-10-14
Film Bang Bang Orangutang Linda 2005-10-14
Film Stratosphere Girl Monika 2004-01-01
Film Die Rückkehr des Tanzlehrers Receptionist 2004-04-08
Film День и ночь Desiré 2004-08-06
Film Девушка из стратосферы Monika 2004-09-09
Film Familien Gregersen Lise 2004-12-17
Film Dag och natt Desire 2004-08-06
Film Разгар лета Linn 2003-02-07
Film Midsommer Linn 2003-07-18
Film Малышка Сюзи Smala Sussie 2003-10-03
Film Make Believe Paula 2003-11-14
Film Kommer du med mig då Paula 2003-11-13
Film Smala Sussie Susie 2003-10-03
Film The Stockholm Syndrome Lisa 2003-08-29
Film Невидимый Annelie 2002-02-08
Film Den Osynlige Annelie 2002-01-30
Film Давай! Давай! Lisa 2002-02-14
Film Jalla ! Jalla ! Lisa 2000-12-22
Film Sleepwalker Saga Hansson 2000-08-04
Film Naken Hübsches Mädchen 2000-12-15
Film Sleepwalker Saga Hansson 2000-01-01
Film Två år med Skilda världar Herself 1998-09-02
Film Tic Tac Jeanette 1997-10-31
Series Skilda världar Nora Strandberg 1996-09-23