Image of Barry Atsma

Barry Atsma

Barry Atsma (Bromley (Engeland), 29 december 1972) is een Nederlands acteur. Hij bracht zijn jeugd door in Engeland, Griekenland, Brazilië en Nederland. Hij studeerde aanvankelijk rechten, maar stapte over naar de Toneelschool in Utrecht, waar hij in 1996 afstudeerde. Bij het grote publiek werd hij bekend door zijn hoofdrol in de televisieserie Rozengeur & Wodka Lime. Tegenwoordig is hij op televisie te zien in de serie Voetbalvrouwen. Sinds 2002 maakt Atsma deel uit van de Toneelgroep Amsterdam, niet alleen als acteur maar ook als regisseur. In 2009 speelde Atsma de rol van Stijn in Komt een vrouw bij de dokter, de verfilming van de gelijknamige bestseller van Kluun.


Lire biographie sur tmdb | Lire biographie sur Wikipedia
Né:
Dec 29, 1972 Dans Bromley (Engeland)
Crédits Movie / TV :
61
Apparu en premier:
Dans le series Bureau Kruislaan 1992-10-08
Dernier projet:
Film The Hitman's Bodyguard 2017-08-18
Connu pour
Poster of Tatau
Poster of Alles muss raus
Poster of The Storm
Poster of Bureau Kruislaan
Filmographie
Series KLEM Hugo Warmond 2017-01-19
Film The Hitman's Bodyguard Moreno 2017-08-18
Film HHhH Frank 2017-05-25
Film Le ciambelle Gastheer 2017-08-06
Film The Man with the Iron Heart Frank 2017-08-16
Series Tatau Dries 2017-08-08
Film Адмирал Johan de Witt 2016-02-23
Film Knielen op een bed violen Hans Sievez 2016-02-25
Film Siv sover vilse Bastiaan 2016-09-28
Film In My Father's Garden Hans Sievez 2016-02-25
Film Begierde - Mord im Zeichen des Zen Richard Landen 2015-02-05
Film Zurich Sven 2015-02-19
Film Admiral Johan de Witt 2015-01-29
Film Begierde - Mord im Zeichen des Zen Richard Landen 2015-02-05
Series Tatau Dries 2015-04-12
Film Mannenharten 2 Dennis 2015-12-17
Film Mannenharten 2 Dennis 2015-12-17
Film Lucia de B. Jaap van Hoensbroeck 2014-03-27
Film Кенау Wigbold Ripperda 2014-03-06
Film Göttliche Funken Jan 2014-05-30
Film Kenau 2014-03-06
Film Люсия де Берк Jaap van Hoensbroeck 2014-04-03
Film In jouw naam 2014-10-09
Film The 2014 European Film Awards Himself - Presenter 2014-12-13
Film Путешествие Гектора в поисках счастья Michael 2014-11-13
Film Alles muss raus Oskar Etsch 2014-10-13
Film Nijntje De Film Vader Pluis 2013-01-30
Series Van Gogh; een huis voor Vincent Vincent van Gogh 2013-03-11
Film Mannenharten Dennis 2013-11-28
Film Мужчины в большом городе Dennis 2013-11-28
Film Снято на плёнку Johan 2012-02-23
Film Taped Johan 2012-02-23
Film Quiz Leo van der Molen 2012-03-22
Film Викторина Leo 2012-03-22
Series Hart tegen Hard Paul Smit 2011-10-03
Film Two Eyes Staring Paul 2010-03-11
Series Penoza Maik 2010-09-12
Film Черная вода Paul 2010-03-11
Film Лофт Matthias Stevens 2010-12-16
Film Loft Matthias Stevens 2010-12-16
Film The Storm Aldo Hendriks 2009-09-17
Film Komt een vrouw bij de dokter Stijn 2009-11-26
Film Morrison krijgt een zusje Steven 2008-04-23
Film Ooit 2008-09-27
Film Morrison krijgt een zusje Steven 2008-04-23
Series Voetbalvrouwen 2007-03-18
Series Voetbalvrouwen Jeffrey Woesthoff 2007-03-18
Film Hotel Paradijs Christiaan 2007-04-19
Film HannaHannaH Wim 2007-05-13
Series Waltz 2006-11-10
Film Lepel Max 2005-02-02
Film Lepel Max 2005-02-02
Series Gooische Vrouwen Unknown 2005-10-30
Series De Wereld Draait Door Unknown 2005-10-10
Film Le ciambelle 2004-09-29
Film Rita Koeling 2002-09-23
Series Rozengeur & Wodka Lime Bob Ensink 2001-06-27
Series Rozengeur & Wodka Lime 2001-09-02
Series Life & Cooking Unknown 2000-09-01
Series Baantjer Unknown 1995-10-06
Series Bureau Kruislaan Unknown 1992-10-08